Undersökningar

Ett par väl fungerande glasögon kräver en noggrann synundersökning. Hos oss blir du undersökt av legitimerad optiker med många års erfarenhet och vi är genuint måna om hur dina ögon mår.

När du bokar en synundersökning hos oss så avsätter vi en hel timme, detta för att hinna utföra en grundlig undersökning och se över din ögonhälsa och även hinna förstå hur du använder ditt seende i din vardag. Det är viktigt för att kunna ge dig bäst råd vilken glasögon produkt som blir bästa valet för just dig. Efter detta så får du hjälp i butiken med att hitta rätt båge för dig och det finns möjlighet att få låna hem båge om du tycker det är svårt att bestämma på en gång. 

Om du skulle behöva bli vidare undersökt av ögonläkare så skickar vi en remiss för det. 

Vi använder oss av senaste teknik och utrustning, vi har möjlighet att mäta trycket i dina ögon, ta ögonbottenfotografi, ta bild på linsen i ditt öga, mäta tjocklek på din hornhinna m m. Som enda optiker i Trelleborg så använder vi oss av Rodenstocks världsunika DNEye skanner. Innan det är dags att beställa dina glas mäter vi dina ögon mer detaljerat och specifikt med DNEye skannerns mer än 7.000 mätpunkter som överförs till dina individanpassade glasögon.

Läs mer om den här.